Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.66.217 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
36 berichten.
Veronique schreef op 23 november 2018:
Beste Desiree, de jumbo zak is weer keurig op tijd geleverd en ziet er fantastisch uit! Het wordt maandag weer een feestje als de jarige zo'n geweldige traktatie mag uitdelen. Bedankt en tot het volgende feestje!!
Diana schreef op 13 november 2017:
Nu ook voor mijn zoon een leuke traktatie van 'Hoera, ik ben jarig' besteld. Hij had het al bij zijn zus gezien en wist het gelijk: "mama, ik wil hetzelfde trakteren". Helemaal blij mee, vandaag gingen de gevulde monsterdoosjes in een mooie mand mee naar school.
Marloes Altamimi-Flanhardt schreef op 7 november 2017:
Vandaag het windmolentjes snoeptaart ontvangen plus de twee potjes snoep voor de juffen en wat is die leuk .... Ben er superblij mee en snelle levering ... Bedankt ...
Marian schreef op 14 juli 2017:
Net de jumbo puntzak traktatie voor Dave ontvangen. Ziet er heel mooi uit en keurig op tijd bezorgd. Bedankt en tot de volgende keer!
Hendrika schreef op 24 januari 2017:
Oh....wat was onze zoon verrast met zijn stoere minecraft traktatie! Fijne mailwisseling, top product! Kindjes blij....wij blij! Keep up the good work!
Jasmine schreef op 15 januari 2017:
Beste Desiree, traktaties zijn binnen, mijn zoon is heel erg blij mee en super trots! Het ziet er zo Leuk uit. Super bedankt en ik kom zeker snel terug!
Maria schreef op 6 december 2016:
Voor onze tweeling van 5, twee jumbozakken besteld. Hele fijne communicatie over de bestelling en keurig op tijd geleverd. Het zag er ook mooi verzorgd uit. De jongens hebben vol trots getrakteerd! Hartelijk dank! Maria.
Lesley schreef op 20 november 2016:
Fijne communicatie over de traktaties voor mijn zoon jesse. Freek vonk thema. Vrijdag ontvangen en ziet er geweldig uit!!
Daisy Dijkstra schreef op 1 november 2016:
Hallo Desiree, Ik heb het nu net binnen gekregen en WAT GAAF!!! echt gewoon SUPER! Givano kan niet wachten om het te mogen trakteren in de klas! Zeker tot de volgende keer!! Daisy
Sabine schreef op 13 oktober 2016:
hallo ,wou je nog effe hartelijk bedanken voor de snelle service en geweldige traktatie we waren zeer tevreden nogmaals bedankt vr gr sabine uit lemmer
linda van bendegem schreef op 12 oktober 2016:
hallo desiree de ninjagotraktatie's zijn binnen. de jongens zijn er erg blij mee en kunnen niet wachten tot ze mogen trakteren nogmaals bedankt groetjes linda
Bianca schreef op 16 september 2016:
Erg mooi en leuk!! Dank je wel!
Brenda schreef op 14 september 2016:
De jumbo uitdeel puntzak was een enorm suc6 voor mijn dochter Milou van 11 jaar! Het zag er heel mooi verzorgd uit! Bedankt!
Anita schreef op 12 september 2016:
De puntzak is binnen wow wat mooi!bedankt .!
Femke mulders schreef op 7 september 2016:
De traktaties zien er gezellig en top uit!Ook aan de jarige zelf nog gedacht,super bedankt daarvoor. Tot volgend jaar en zal jullie bij iedereen aanraden.
Alexsandra schreef op 7 september 2016:
Desiree Super de traktatie bedankt voor je mooie werk. En december kom ik terug dan is me andere zoon jarig. En dan bestel ik weer bij jouw. Bedankt voor de snelle service
Vivian van de Braak schreef op 15 juli 2016:
De traktaties zijn binnen en wat ziet het er top uit! Gaan wij zeker vaker bestellen. Goeie service en snel thuis top dus.
Rosan schreef op 8 juli 2016:
Beste Desiree, De traktaties zijn binnen. Het ziet er fantastisch uit. Dank je wel.
Fleur schreef op 4 juli 2016:
Fantastische traktaties, de kinderen vonden het geweldig!! Bedankt voor de goede service!
Xandy schreef op 30 juni 2016:
Beste Desiree, Vanochtend heeft onze dochter de leuk ingepakte popcornbeker (met als speeltje een blaashelikopter) getrakteerd in haar klas. Het was een groot succes, de kinderen gilden het letterlijk uit van blijdschap toen ze de popcornbeker zagen en het speeltje was ook helemaal het einde. Nogmaals hartelijk dank!