Ik ben Desiree, heb een zoon van 12 en heb sinds september 2014 deze site vol enthousiasme overgenomen.Naast mijn bestaande baan vind ik het geweldig om me met deze site bezig te houden.  Hoeraikbenjarig.nl houdt zich vooral bezig met het maken van (kinder)traktaties voor in de klas, na een kinderfeestje , voor bruiloften, buurtverenigingen enz. Kortom voor iedere feestelijke gelegenheid valt er wel een traktatie te maken! Ieder half jaar proberen wij het assortiment weer wat te veranderen en natuurlijk zijn alle traktaties met zorg ingepakt. Het geheel ziet er altijd weer feestelijk uit en wat ook erg belangrijk is..

U hoeft niets meer te doen, alle traktaties zijn kant en klaar!

Wilt u ook eens iets anders aan de leerkrachten geven? Op de site ziet u verschillende traktaties voor de juf en de meester met én zonder snoep.

Het komt voor dat de kinderen de traktatie nét even iets anders willen dan wat op de site staat. Misschien met andere snoep óf een andere combinatie…Neemt u dan gerust even contact met ons op; samen komen we er vast wel uit!

We hebben geprobeerd de site zo duidelijk mogelijk te maken maar mochten er nog onduidelijkheden, of andere vragen zijn dan horen we het graag even van u. U kunt (vrijblijvend) contact opnemen via het contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook; ons nummer is: 035-5339287, bij geen gehoor graag inspreken, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Vindt u het leuk om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe traktaties, acties en aanbiedingen? ‘Like’ de site dan op Facebook!